Έβαλαν φωτιά για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ στο όχημα 35χρονης στη Λεμεσό

Έβαλαν φωτιά για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ στο όχημα 35χρονης στη Λεμεσό

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα σημειώθηκε εμπρησμός σε όχημα 35χρονης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (03/06), ξέσπασε φωτιά στο όχημα της 35χρονης που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της στην περιοχή των Πολεμιδιών.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Πυροσβεστικής για κατάσβεση αλλά και της Αστυνομίας για τις απαραίτητες έρευνες. Το όχημα υπέστη ζημιές στο μπροστινό μέρος.

Υπενθυμίζουμε ότι σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/06) μετά από πληροφορία για φωτιά σε όχημα στη Λεμεσό, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο κοντά στην οικία της 35χρονης, στα Κάτω Πολεμίδια.

Η Πυροσβεστική έσπευσε άμεσα στο σημείο για κατάσβεση της φωτιάς. Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημίες στο πίσω μέρος του οχήματος.

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.