Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού: Ποιες λωρίδες θα είναι κλειστές απο τη Δευτέρα

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού: Ποιες λωρίδες θα είναι κλειστές απο τη Δευτέρα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 6/6/2022 μέχρι την Πέμπτη 9/6/2022, από τις 18:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην Κεντρική Νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού μετά την είσοδο/έξοδο Μουτταγιάκας προς Λεμεσό.

 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, σε τμήματα μήκους 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓ/ΕΧΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.