Κάτω από πέτρα σε χωράφι στη Λεμεσό έκρυψαν το σακούλι με το crystal

Κάτω από πέτρα σε χωράφι στη Λεμεσό έκρυψαν το σακούλι με το  crystal

«Έπεσε καρφωτή» και η ΥΚΑΝ, αξιολογώντας όσα είχε ενώπιον της, έδρασε και πέτυχε διάνα.

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, εντόπισαν χθες βράδυ σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό, ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνη, μικτού βάρους 200 περίπου γραμμαρίων.

Η πιο πάνω ποσότητα, η οποία ήταν τοποθετημένη μέσα σε νάιλον σακούλι και κρυμμένη κάτω από πέτρα, παραλήφθηκε για να σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.
ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.