Θανατηφόρο το τροχαίο στον Μονιάτη – Θύμα ο 32χρονος Αθανάσιος

Θανατηφόρο το τροχαίο στον Μονιάτη – Θύμα ο 32χρονος Αθανάσιος

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο στον Μονιάτη που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί.

Θύμα ο 32χρονος οδηγός φορτηγού, Αθανάσιος Τσιάμη από την Ελλάδα, κάτοικος Λευκωσίας, που βρισκόταν εν ώρα εργασίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 9.45π.μ. σήμερα, στο δρόμο Τροόδους – Λεμεσού, στην περιοχή του χωριού Μονιάτης. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 32χρονος έχασε τον έλεγχο του αρθρωτού οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί, να συρθεί στην άσφαλτο και να προσκρούσει σε τσιμεντένιο προστατευτικό περιτοίχισμα. Ως αποτέλεσμα ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα.

Όπως όλα δείχνουν ο Θανάσης βρήκε φριχτό θάνατο αφού καταπλακώθηκε πάνω στη στροφή από το βαρύ όχημα,

Από την πρόσκρουση, ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.