Θανατηφόρο το τροχαίο στον Μονιάτη – Θύμα ο 32χρονος Αθανάσιος

Θανατηφόρο το τροχαίο στον Μονιάτη – Θύμα ο 32χρονος Αθανάσιος

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο στον Μονιάτη που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί.

Θύμα ο 32χρονος οδηγός φορτηγού, Αθανάσιος Τσιάμη από την Ελλάδα, κάτοικος Λευκωσίας, που βρισκόταν εν ώρα εργασίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 9.45π.μ. σήμερα, στο δρόμο Τροόδους – Λεμεσού, στην περιοχή του χωριού Μονιάτης. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 32χρονος έχασε τον έλεγχο του αρθρωτού οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί, να συρθεί στην άσφαλτο και να προσκρούσει σε τσιμεντένιο προστατευτικό περιτοίχισμα. Ως αποτέλεσμα ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα.

Όπως όλα δείχνουν ο Θανάσης βρήκε φριχτό θάνατο αφού καταπλακώθηκε πάνω στη στροφή από το βαρύ όχημα,

Από την πρόσκρουση, ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.