«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 38χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει δικαστήριο

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 38χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει δικαστήριο

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ) του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν χθες γύρω στις 7.50μ.μ., όχημα που οδηγούσε 38χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο Κόρνου, με ταχύτητα 197 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100.

Ο 38χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος, ενώ αναμένεται να κλητευθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE