ΔΗΣΥ κατά Μαυρογιάννη: «Χωρίς ακόμη να έχει ο ίδιος εξαγγείλει, ευχαριστεί το ΑΚΕΛ»

ΔΗΣΥ κατά Μαυρογιάννη: «Χωρίς ακόμη να έχει ο ίδιος εξαγγείλει, ευχαριστεί το ΑΚΕΛ»

Παρακολουθούμε για δεύτερη φορά σε αυτή την προεκλογική περίοδο, την προσπάθεια τετραγωνισμού του κύκλου, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός σχολιάζοντας τη δήλωση Ανδρέα Μαυρογιάννη μετά το Συνέδριο του ΑΚΕΛ.

Ο κ. Μαυρογιάννης χωρίς ακόμη να έχει ο ίδιος εξαγγείλει, ευχαριστεί το ΑΚΕΛ που με τη σημερινή απόφασή του, του επιτρέπει να προχωρήσει στην «ανεξάρτητη» υποψηφιότητά του.

Πως γίνεται όμως μια υποψηφιότητα να είναι ανεξάρτητη όταν εξαρτάται από την προηγούμενη απόφαση ενός κόμματος;

Για το ΑΚΕΛ χάνουν και οι λέξεις και κατ’ επέκταση η πολιτική τη σημασία τους.

Οι πολιτικοί οφείλουν να είναι ειλικρινείς απέναντι στο λαό και να επιδεικνύουν τον απαιτούμενο σεβασμό όταν του απευθύνονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.