Στα πατώματα τα κύρια ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Στα πατώματα τα κύρια ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Πτωτικά άνοιξαν την Τρίτη, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα οι συναλλαγές στις βασικότερες ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές, αν και οι απώλειες είναι σαφώς μικρότερες.

Απώλειες κατέγραφε το χρηματιστήριο στο Λονδίνο, με τον δείκτη FTSE-100 να υποχωρεί κατά 0,40% στις 6.593,78 μονάδες, η αντίστοιχη πτώση στα αρχικά στάδια της συνεδρίας τη Δευτέρα ήταν 2,20%.

Στην Φρανκφούρτη, ο Dax υποχωρεί κατά 0,23% (-0,76% χθες) στις 11.058,04 μονάδες.

Με αρνητικό πρόσημο άνοιξε το χρηματιστήριο στο Παρίσι, όπου ο δείκτης CAC 40 υποχωρούσε κατά 0,42% στις 4.849,39 μονάδες, ενώ τη Δευτέρα παρουσίαζει ενδοσυνεδριακές απώλειες 4,7%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE