X Factor: Έκανε χαμό κι άφησε τους πάντες άφωνους – «Δώστε του ένα ηρεμιστικό» - Δείτε το βίντεο

X Factor: Έκανε χαμό κι άφησε τους πάντες άφωνους – «Δώστε του ένα ηρεμιστικό» - Δείτε το βίντεο

Τόσο ενθουσιασμένος ήταν ο Μιχάλης Κουινέλης με την ερμηνεία του Μίλτου από την ομάδα του, που ξεσήκωσε όλο το πλατό του X Factor με τις φωνές του. Συγκεκριμένα ο νεαρός διαγωνιζόμενος τραγούδησε Justin Bieber και πραγματικά συνεπήρε τους κριτές του σόου.

Ξαφνικά στο τέλος του τραγουδιού ο μέντοράς του ξεκίνησε να φωνάζει μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του:

«Πω πω πω τύφλα να έχει ο Bieber. Άσε τον Bieber και πιάσε τη φτερούγα. Καταπληκτικός ο Μίλτος. Αυθόρμητα! Μόνοι σας! Πω πω δεν παίζεται αυτή η φωνή. Μόνοι σας το καταλαβαίνετε. Μίλτο μου δεν υπάρχει. Σήμερα ήσουν καταπληκτικός φίλε.» Μόλις ο Μίλτος ανέφερε πως είναι άρρωστος, ο Κουινέλης συνέχισε στον ίδιο τόνο: «Άρρωστος για πάντα! Μας αρρωσταίνεις όταν είσαι άρρωστος. Τρελαίνομαι όταν βλέπω τα παιδιά μου.» 

Η Μαρίζα Ρίζου, που με το ζόρι μπόρεσε να αρθρώσει κάποιες φράσεις, είπε με χιούμορ: «Δώστε ένα ηρεμιστικό του ανθρώπου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.