Λειτουργεί κανονικά το ΚΕΠ της ΑΗΚ που βανδάλισαν άγνωστοι στη Λεμεσό

Λειτουργεί κανονικά το ΚΕΠ της ΑΗΚ που βανδάλισαν άγνωστοι στη Λεμεσό

Κακόβουλες ζημιές και βανδαλισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο ΚΕΠ Αγίου Αθανασίου της ΑΗΚ, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΗΚ, οι ζημιές και οι βανδαλισμοί σημειώθηκαν στις 3 τα ξημερώματα και άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία για διερεύνηση του περιστατικού.

Παράλληλα, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να επαναλειτουργήσει το ΚΕΠ Αγίου Αθανασίου τη Δευτέρα και να μην υπάρξει οποιαδήποτε ταλαιπωρία στους συμπολίτες μας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έγραψαν με κίτρινο σπρέι «Όχι στην ακρίβεια» και έσπασαν τη γυάλινη είσοδο του ΚΕΠ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.