Ξυλοδαρμός νοσηλεύτριας: Ζήτησε έρευνα από τον Αρχηγό Αστυνομίας ο Χατζηπαντέλας

Ξυλοδαρμός νοσηλεύτριας: Ζήτησε έρευνα από τον Αρχηγό Αστυνομίας ο Χατζηπαντέλας

Αναφορικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου από άτομα σε κατάσταση μέθης που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουνίου, ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα επικοινώνησε άμεσα με τον Αρχηγό Αστυνομίας για διερεύνηση του περιστατικού.

Ο Υπουργός Υγείας τόνισε πως τέτοιες ενέργειες και οποιεσδήποτε πράξεις βίας εναντίον επαγγελματιών υγείας εν ώρα καθήκοντος καταδικάζονται απερίφραστα. Τα θέματα ασφάλειας και προστασίας της σωματικής ακεραιότητας του προσωπικού των νοσηλευτηρίων θα συζητηθούν σε αυριανή σύσκεψη με τον ΟΚΥπΥ και τις συντεχνίες των νοσηλευτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE