Υπήρξε συζήτηση για προσωπικά θέματα πριν το φονικό στη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος

Υπήρξε συζήτηση για προσωπικά θέματα πριν το φονικό στη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος

Υπήρξε συζήτηση για προσωπικά θέματα ανάμεσα στην 82χρονη και τον σύζυγο της, πριν το φονικό που σημειώθηκε στη Λεμεσό, το πρωί της Δευτέρας 06 Ιουνίου. Το θύμα είναι η 82χρονη Γεωργία Χαραλάμπους, η οποία χτυπήθηκε με σφυρί στο κεφάλι από τον σύζυγο της, γύρω στις 09:15 το πρωί.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ο φερόμενος δράστης μετέβη στις 9.15 στην ΑΔΕ Λεμεσού και ανέφερε ότι σκότωσε τη γυναίκα του, κτυπώντας την στο κεφάλι με ένα σφυρί, ενώ βρίσκονταν στην αυλή της οικίας τους, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη.

«Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προσήλθαν στο μέρος, όπου διαπιστώθηκε πως, πράγματι, στην αυλή της οικίας ήταν νεκρή η 82χρονη. Αμέσως αποκόπηκε η σκηνή και γίνονται επιτόπιες εξετάσεις για το συμβάν»

Ερωτηθείς για τα κίνητρα του φόνου, ο κ. Κυριάκου δήλωσε πως «φαίνεται να υπήρξε συζήτηση για προσωπικά θέματα μεταξύ τους και ο 84χρονος την κτύπησε με σφυρί στο κεφάλι».

Το ζεύγος δεν απασχόλησε στο παρελθόν την Αστυνομία, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, είπε εξάλλου ερωτηθείς ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού.
Υπενθυμίζουμε ότι, άνδρας μετέβηκε στην Αστυνομία το πρωί της Δευτέρας (06/06) και ανέφερε ότι σκότωσε την γυναίκα του με σφυρί στο κεφάλι.

Η δολοφονία σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, θέτοντας σε συναγερμό τις Αρχές.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE