Στα χέρια της Αστυνομίας άλλες δύο γυναίκες για τον ξυλοδαρμό νοσηλεύτριας στην Πάφο

Στα χέρια της Αστυνομίας άλλες δύο γυναίκες για τον ξυλοδαρμό νοσηλεύτριας στην Πάφο

Στα χέρια της Αστυνομίας «έπεσαν» οι δύο γυναίκες που καταζητούνταν για ξυλοδαρμό της νοσηλεύτριας στο ΤΑΕΠ Πάφου.

Οι δύο Βρετανίδες ηλικίας 20 και 22 ετών εντοπίστηκαν πριν από λίγο και τέθηκαν υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση βρίσκεται υπό κράτηση και μια τρίτη γυναίκα ηλικίας 22 ετών.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου τρεις γυναίκες από τη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίες φέρονται να βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.

Ενώ οι τρεις βρίσκονταν στον Θάλαμο των Πρώτων Βοηθειών φέρονται να προκάλεσαν ανησυχία και να φώναζαν, ύβριζαν, προκαλώντας ανησυχία, ενώ ακολούθως φέρονται να επιτέθηκαν σε νοσηλεύτρια και να της προκάλεσαν κάκωση στο κεφάλι.

Άμεσα επενέβη ο επί καθήκοντι αστυνομικός και τις πληροφόρησε ότι είναι υπό σύλληψη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE