Εργάζονταν παράνομα σε πρατήριο καυσίμων στη Λεμεσό - Στον Αστυνομικό σταθμό και ο εργοδότης

Εργάζονταν παράνομα σε πρατήριο καυσίμων στη Λεμεσό - Στον Αστυνομικό σταθμό και ο εργοδότης

Υπόθεση παράνομης εργοδότησης και απασχόλησης διερευνά η Αστυνομία, στην επαρχία Λεμεσού. Για την υπόθεση κατηγορήθηκαν γραπτώς δύο πρόσωπα που εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα, καθώς και ο εργοδότης τους.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.30π.μ. σήμερα, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Λεμεσού, εντόπισαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 ετών, να εργάζεται παράνομα, σε πρατήριο καυσίμων, στην επαρχία Λεμεσού.

Τόσο οι δύο 22χρονοι, όσο και ο 64χρονος εργοδότης τους, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πισσουρίου, όπου αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αποδεσμεύτηκαν.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πισσουρίου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE