Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε αυτοκινητόδρομους σε Λεμεσό και Λάρνακα λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε αυτοκινητόδρομους σε Λεμεσό και Λάρνακα λόγω εργασιών

Λόγω εργασιών που διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού είναι κλειστή η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Παρεκκλησιάς. Η τροχαία κίνηση διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα του δρόμο.

Στην περιοχή επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση και καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Επίσης λόγω εργασιών είναι κλειστή η δεξιά λωρίδα και στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από Αβδελλερό προς Αεροδρόμιο Λάρνακας, στην επαρχία Λάρνακας. Η τροχαία κίνηση στην περιοχή είναι αυξημένη και καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

Οι οδηγοί που κινούνται και στις δύο περιοχές καλούνται επίσης να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE