Στην Αθήνα η Γιαννάκη για διευθετήσεις μεταφοράς της σορού της Ζέτας

Στην Αθήνα η Γιαννάκη για διευθετήσεις μεταφοράς της σορού της Ζέτας

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας ο οποίος συνοδεύει την Χριστίνα Γιαννάκη , Γενική Διευθύντρια του Υπ.Υγείας, για τις διευθετήσεις για τα διαδικαστικά, όσον αφορά στη μεταφορά της σορού της υπουργού Εργασίας.

Οπως ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, στην κρατική τηλεόραση, ταξιδεύουν αυτή την ώρα στην Ελλάδα για να γίνουν ολες οι διευθετήσεις στο νοσηλευτήριο που νοσηλευόταν η  Ζέτα Αιμιλιανίδου, καθώς και τη μεταφορά της σορού της στην Κύπρο.

Χρίστινα Γιαννάκη και Ζέτα Αιμιλιανίδου, δυο γυναίκες που τους ένωνε μια ισχυρή φιλία έτων. Αξίζει να αναφερθεί ότι όταν η Υπουργός Εργασίας, εισήχθη σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, ζήτησε να δει τη Γενική Διευθύντρια του Υπ.Υγείας. 

Η απώλεια της Ζέτας Αιμιλιανίδου, βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Κύπρο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE