Στην Αθήνα η Γιαννάκη για διευθετήσεις μεταφοράς της σορού της Ζέτας

Στην Αθήνα η Γιαννάκη για διευθετήσεις μεταφοράς της σορού της Ζέτας

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας ο οποίος συνοδεύει την Χριστίνα Γιαννάκη , Γενική Διευθύντρια του Υπ.Υγείας, για τις διευθετήσεις για τα διαδικαστικά, όσον αφορά στη μεταφορά της σορού της υπουργού Εργασίας.

Οπως ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, στην κρατική τηλεόραση, ταξιδεύουν αυτή την ώρα στην Ελλάδα για να γίνουν ολες οι διευθετήσεις στο νοσηλευτήριο που νοσηλευόταν η  Ζέτα Αιμιλιανίδου, καθώς και τη μεταφορά της σορού της στην Κύπρο.

Χρίστινα Γιαννάκη και Ζέτα Αιμιλιανίδου, δυο γυναίκες που τους ένωνε μια ισχυρή φιλία έτων. Αξίζει να αναφερθεί ότι όταν η Υπουργός Εργασίας, εισήχθη σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, ζήτησε να δει τη Γενική Διευθύντρια του Υπ.Υγείας. 

Η απώλεια της Ζέτας Αιμιλιανίδου, βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Κύπρο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE