LIFESTYLE

Δείτε το teaser του prequel του Hunger Games

Δείτε το teaser του prequel του Hunger Games

Ο τίτλος της νέας ταινίας θα είναι «The Ballad of Songbirds and Snakes» και θα μας μεταφέρει 64 χρόνια πριν την περίοδο των Hunger Games.

Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από τότε που η συγγραφέας Suzanne Collins δημοσίευε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας Hunger Games, γεγονός που θα πυροδοτούσε ένα παγκόσμιο φαινόμενο κυρίως εξαιτίας της πολύ επιτυχημένης ταινίας με την Jennifer Lawrence.

Η Collins ωστόσο ετοίμασε το prequel μυθιστόρημα, με το νέο βιβλίο να επικεντρώνεται στην περίοδο των Σκοτεινών Ημερών, που ακολούθησε την πρώτη Επανάσταση.

Η μεταπολεμική περίοδος βρίσκει τους πάντες να προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους. Μεταφερόμαστε δηλαδή 64 χρόνια πριν την περίοδο του Hunger Games και στο πρωινό της ημέρας όπου θα διεξαχθούν οι 10οι Αγώνες Πείνας. Η συγγραφέας δήλωσε σχετικά: «Θέλω να εξερευνήσω τη φύση μας, ποιοι είμαστε και τι αντιλαμβανόμαστε ότι χρειάζεται για να επιβιώσουμε. Η περίοδος ανοικοδόμησης 10 χρόνια μετά τον πόλεμο, γνωστή και ως Σκοτεινές Ημέρες, παρέχει γόνιμο έδαφος για τους χαρακτήρες ώστε να αναρωτηθούν τα παραπάνω και να ορίσουν τις δικές τους απόψεις για την ανθρωπότητα».

Το κινηματογραφικό στούντιο Lionsgate, που έκανε τη διασκευή των πρώτων τριών ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σκοπεύει να μεταφέρει και το τέταρτο μυθιστόρημα στη μεγάλη οθόνη και πιο συγκεκριμένα το 2023 και πλέον έχουμε στη διάθεσή μας, το πρώτο teaser!


Ο τίτλος της νέας ταινίας θα είναι «The Ballad of Songbirds and Snakes» και θα γίνει υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Φράνσις Λόρενς (Francis Lawrence), ενώ ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάικλ Αρντ (Michael Arndt) με τον Μάικλ Λέσλι (Michael Lesslie) θα διασκευάσουν το σενάριο.

ΠΗΓΗ: Watch & Chill

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top