Απέραντη θλίψη για τον χαμό της Ζέτας - Το Παγκύπριο αποχαιρετά την Υπουργό

Απέραντη θλίψη για τον χαμό της Ζέτας - Το Παγκύπριο αποχαιρετά την Υπουργό

Την Τετάρτη (8/6) φτάνει στην Κύπρο η σορός της Υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου, η οποία απεβίωσε τη Δευτέρα (7/6) σε νοσοκομείο στην Αθήνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η κηδεία θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Μαϊου, η Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπέστη υπαραχνοειδή αιμορραγία στον εγκέφαλο, λόγω ρήξης ανευρύσματος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί επειγόντως με αεροασθενοφόρο στην Αθήνα όπου είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, αλλά και το παγκύπριο εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον χαμό της Ζέτας Αιμιλιανίδου.   

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE