ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠτΒ: Η Ζέτα αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό σε δημόσιο βίο και κοινωνία και βαριά παρακαταθήκη για όλους

ΠτΒ: Η Ζέτα αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό σε δημόσιο βίο και κοινωνία και βαριά παρακαταθήκη για όλους

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια της Βουλής των Αντιπροσώπων προς την οικογένεια και τους οικείους της Ζέτας Αιμιλιανίδου εκφράζει η Πρόεδρος του Σώματος Αννίτα Δημητρίου, σημειώνοντας ότι η Υπουργός Εργασίας αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον δημόσιο βίο και στην κοινωνία και βαριά παρακαταθήκη για όλους μας.

Σε γραπτή δήλωση η Πρόεδρος της Βουλής αναφέρει ότι η Ζέτα Αιμιλιανίδου δεν υπήρξε μόνο μια ικανότατη και άξια κυβερνητική αξιωματούχος που τίμησε το αξίωμα της Υπουργού που της εμπιστεύθηκε η πολιτεία, επιτελώντας στο ακέραιο το καθήκον της αλλά και μία πολύ στενή και πολύτιμη συνεργάτιδα του νομοθετικού σώματος.

Αναφέρει ότι αν και μέλος της εκτελεστικής εξουσίας, η Υπουργός είχε συνεχή παρουσία στις κοινοβουλευτικές επιτροπές όποτε εκαλείτο και από όλες τις θέσεις από τις οποίες είχε υπηρετήσει, αρχικά ως υψηλόβαθμη δημόσια λειτουργός στη θέση της Διευθύντριας Τελωνείων και Εφόρου Φόρου Προστιθέμενης Αξίας, αργότερα ως Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και μετέπειτα ως Υπουργός.

Η κ. Δημητρίου αναφέρει ότι η εκπλιπούσα συνεισέφερε με σημαντικές νομοθετικές της πρωτοβουλίες, καίριες παρεμβάσεις, αλλά προπαντός με την αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητά της στην εξομάλυνση δύσκολων καταστάσεων και στη θέσπιση σημαντικών εργατικών νομοθεσιών που ενδυνάμωσαν τα εργασιακά δικαιώματα και την κοινωνική πρόνοια και συνέβαλαν στη δημιουργία μίας δικαιότερης κοινωνίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top