Συντεχνία Προσωπικού Αγγλικής Σχολής: Ζητά τερματισμό πειθαρχικής διαδικασίας κατά τριών μελών της

Συντεχνία Προσωπικού Αγγλικής Σχολής: Ζητά τερματισμό πειθαρχικής διαδικασίας κατά τριών μελών της

Λίγο πριν την εκπνοή της φετινής σχολικής χρονιάς και αφού προηγήθηκαν πληροφορίες σχετικά με μεθοδεύσεις του Διευθυντή για απόλυση τουλάχιστον 13 μελών του προσωπικού, o Διευθυντής της Αγγλικής Σχολής αρχίζει στις 7 Ιουνίου πειθαρχική διαδικασία εναντίον τριών συνδικαλιστριών της Συντεχνίας Προσωπικού Αγγλικής Σχολής η οποία ζητά τερματισμό της διαδικασίας και προειδοποιεί για δυναμικά μέτρα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της συντεχνίας «πρόκειται για τρεις γυναίκες που ηγούνται της Συντεχνίας και των αγώνων το τελευταίο διάστημα ενώ η έρευνα αφορά υποθέσεις που είτε έληξαν εδώ και καιρό είτε βρίσκονται σε εξέλιξη».

Τέτοιες είναι «η υπόθεση για ενδεχόμενη παραβίαση προσωπικών δεδομένων από την ESSA και καταγγελίες εναντίον του Διευθυντή που υπέβαλαν τα άτομα αυτά με την ιδιότητά των εκπροσώπων της Συντεχνίας στην Επίτροπο Διοίκησης και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και σε άλλες αρχές».

Συνεχίζει αναφέροντας ότι «σε όσους έχουν παρακολουθήσει τις επίμονες προσπάθειες τού Διευθυντή από την αρχή της ακαδημαϊκής χρονιάς για να υποσκάψει τη Συντεχνία και τον ρόλο της, η εξέλιξη αυτή δεν προκαλεί έκπληξη, αναμφισβήτητα προκαλεί, όμως, την οργή μας και δηλώνουμε ότι ως εργαζόμενοι δεν ανεχόμαστε άλλο το κλίμα εκφοβισμού και ποινικοποίησης του συνδικαλισμού, μέσα στο οποίο θέλει να διοικεί το Σχολείο ο Διευθυντής της Σχολής».

«Δυστυχώς, οι ενέργειες αυτές δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή παρά να αντιδράσουμε με δυναμικά μέτρα, αν δεν σταματήσει άμεσα η πειθαρχική έρευνα εναντίον των τριών εκλελεγμένων εκπροσώπων μας», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE