Στις 27 Νοεμβρίου οι «δημοτικές εκλογές» στα κατεχόμενα

Στις 27 Νοεμβρίου οι «δημοτικές εκλογές» στα κατεχόμενα

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται στα κατεχόμενα, η τρικομματική «κυβέρνηση» κατέθεσε πρόταση για «τροποποίηση της ημερομηνίας των ‘δημοτικών’ εκλογών την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου». Με την νέα τροποποίηση οι «εκλογές» για την «τοπική αυτοδιοίκηση» θα πραγματοποιηθούν στα κατεχόμενα στις 27 Νοεμβρίου.

Με την νέα τροποποίηση η «κυβέρνηση» δίνει παράταση στην «θητεία» των εν ενεργεία «τοπικών αρχών», μέχρι την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου, δηλαδή στις 27 Νοεμβρίου.

Η τροποποίηση δημοσιεύθηκε στη χθεσινή «επίσημη εφημερίδα».

Για την νέα εξέλιξη τοποθετήθηκε η «πρόεδρος» του «ανώτατου δικαστηρίου», Ναρίν Σεφίκ, η οποία σημείωσε ότι «είναι δυνατόν να διενεργηθούν οι εκλογές στις 27 Νοεμβρίου». Την συγκεκριμένη ημερομηνία, οι Τ/κ θα πάνε στις «κάλπες», εκτός για τις «δημοτικές εκλογές» και για την εκπλήρωση της «βουλευτικής έδρας» που εκκενώθηκε μετά την παραίτηση του Κουντρέτ Όζερσαϊ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE