ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατακλυσμός Λεμεσού: Επιστρέφει δύο χρόνια μετά την πανδημία - Δείτε το πρόγραμμα

Κατακλυσμός Λεμεσού: Επιστρέφει δύο χρόνια μετά την πανδημία - Δείτε το πρόγραμμα

Μετά από δυο χρόνια περιοριστικών μέτρων και ματαίωσης της, η γιορτή του Κατακλυσμού του Δήμου Λεμεσού επιστρέφει, το τριήμερο 11 με 13 Ιουνίου, στο Παραθαλάσσιο Πολυλειτουργικό πάρκο της Επίχωσης.

Σύμφωνα με το Δήμο Λεμεσού, η γιορτή περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στη μεγάλη αποβάθρα και στο θεατράκι «Ηρώων Χρίστου και Μίλτου Χριστοφόρου». Η δε εμποροπανήγυρης θα βρίσκεται κατά μήκος του χώρου στάθμευσης του μόλου αριθμός 3.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Ιουνίου, στο θεατράκι, στις 20:00, το θέατρο σκιών Γιάννη Πάφιου παρουσιάζει την παράσταση «Ο Καραγκιόζης σε διαγωνισμό τσιαττιστού» , ενώ στις 20:30 η σχολή χορού Μαχαλλεκίδη θα παρουσιάσει, στην μεγάλη αποβάθρα, ελληνικό λαϊκό πρόγραμμα. Θα ακολουθήσει στις 9:00, στον ίδιο χώρο, η παράσταση «Γιαλό Γιαλό», με τον πολιτιστικό και χορευτικό όμιλο «Διόνυσος» και το μουσικό σχήμα «Αντάμα».

Την Κυριακή, 12 Ιουνίου, οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 19:00, στο θεατράκι, με τον «Μικρό Οδυσσέα» και τα εκπαιδευτικά – βιωματικά προγράμματα πολλαπλής νοημοσύνης, με την εκπαιδεύτρια Αγγελική Χαλκιοπούλου. Ακολουθεί, στις 20:00, επίσης στο θεατράκι, το εργαστήρι θεάτρου σκιών «Πάφιος» με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης στον κατακλυσμό», ενώ στην μεγάλη αποβάθρα, στις 20:30, θα παρουσιαστούν χοροί από τη Θεσσαλία και την Στερεά Ελλάδα, από τον Όμιλο Λαογραφικών Ερευνώ «Οι Αμαθούσιοι». Στις 21:00, επίσης στο χώρο της αποβάθρας, ο Μιχάλης Τερλικκάς και ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού παρουσιάζουν χορούς και τραγούδια της Κύπρου, υπό τον τίτλο «Καλώς Ήρταμεν!».

Εκπαιδευτικά – βιωματικά προγράμματα πολλαπλής νοημοσύνης, με την εκπαιδεύτρια Αγγελική Χαλκιοπούλου, θα πραγματοποιηθούν και την Δευτέρα, 13 Ιουνίου, στο θεατράκι, στις 19:00, ενώ στις 20:00, στον ίδιο χώρο, επιστρέφει η παράσταση του «Ο Καραγκιόζης σε διαγωνισμό τσιαττιστού» , από το θέατρο σκιών Γιάννη Πάφιου.

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων της Γιορτής του Κατακλυσμού του Δήμου Λεμεσού, θα αποτελέσει η συναυλία «Στων αγγέλων τα μπουζούκια – Αναδρομή στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι», με τον Χρίστο Νικολόπουλο, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τη Σοφία Παπάζογλου, στην μεγάλη αποβάθρα, στις 20:30.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top