Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο η σορός της Ζέτας - Λαμβάνει αποφάσεις το Υπουργικό

Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο η σορός της Ζέτας - Λαμβάνει αποφάσεις το Υπουργικό

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται στις εννέα και μισή για να λάβει αποφάσεις σχετικά με τις τιμές που θα αποδώσει το κράτος στη Ζέτα Αιμιλιανίδου. Αναμένεται ότι θα γίνουν ανακοινώσεις και για τις λεπτομέρειες της κηδείας της Υπουργού Εργασίας την Παρασκευή.

H σορός της Υπουργού μεταφέρεται στην Κύπρο το απόγευμα.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επικοινώνησε χθες με μέλη της οικογένειας της εκλιπούσας Υπουργού, στα οποία  μετέφερε τη βαθιά του θλίψη για την απώλειά της.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να αναστείλει όλες τις δημόσιες δραστηριότητες του μέχρι και την ημέρα της κηδείας και έδωσε οδηγίες οι σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο και  στα Υπουργεία να κυματίζουν μεσίστιες.

Η Υπουργός απεβίωσε την Δευτέρα το βράδυ στο ιατρικό κέντρο Υγεία στην Αθήνα όπου νοσηλευόταν από τα μέσα Μαϊου, ύστερα από ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης εισέρχεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης – Αστυνομικών, με φόντο την περικοπή των υπερωριών και ενώ η Κύπρος ετοιμάζεται να αναλάβει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσία αρχηγών ξένων κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE