Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο η σορός της Ζέτας - Λαμβάνει αποφάσεις το Υπουργικό

Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο η σορός της Ζέτας - Λαμβάνει αποφάσεις το Υπουργικό

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται στις εννέα και μισή για να λάβει αποφάσεις σχετικά με τις τιμές που θα αποδώσει το κράτος στη Ζέτα Αιμιλιανίδου. Αναμένεται ότι θα γίνουν ανακοινώσεις και για τις λεπτομέρειες της κηδείας της Υπουργού Εργασίας την Παρασκευή.

H σορός της Υπουργού μεταφέρεται στην Κύπρο το απόγευμα.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επικοινώνησε χθες με μέλη της οικογένειας της εκλιπούσας Υπουργού, στα οποία  μετέφερε τη βαθιά του θλίψη για την απώλειά της.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να αναστείλει όλες τις δημόσιες δραστηριότητες του μέχρι και την ημέρα της κηδείας και έδωσε οδηγίες οι σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο και  στα Υπουργεία να κυματίζουν μεσίστιες.

Η Υπουργός απεβίωσε την Δευτέρα το βράδυ στο ιατρικό κέντρο Υγεία στην Αθήνα όπου νοσηλευόταν από τα μέσα Μαϊου, ύστερα από ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE