Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο η σορός της Ζέτας - Λαμβάνει αποφάσεις το Υπουργικό

Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο η σορός της Ζέτας - Λαμβάνει αποφάσεις το Υπουργικό

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται στις εννέα και μισή για να λάβει αποφάσεις σχετικά με τις τιμές που θα αποδώσει το κράτος στη Ζέτα Αιμιλιανίδου. Αναμένεται ότι θα γίνουν ανακοινώσεις και για τις λεπτομέρειες της κηδείας της Υπουργού Εργασίας την Παρασκευή.

H σορός της Υπουργού μεταφέρεται στην Κύπρο το απόγευμα.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επικοινώνησε χθες με μέλη της οικογένειας της εκλιπούσας Υπουργού, στα οποία  μετέφερε τη βαθιά του θλίψη για την απώλειά της.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να αναστείλει όλες τις δημόσιες δραστηριότητες του μέχρι και την ημέρα της κηδείας και έδωσε οδηγίες οι σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο και  στα Υπουργεία να κυματίζουν μεσίστιες.

Η Υπουργός απεβίωσε την Δευτέρα το βράδυ στο ιατρικό κέντρο Υγεία στην Αθήνα όπου νοσηλευόταν από τα μέσα Μαϊου, ύστερα από ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE