Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο η σορός της Ζέτας - Λαμβάνει αποφάσεις το Υπουργικό

Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο η σορός της Ζέτας - Λαμβάνει αποφάσεις το Υπουργικό

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται στις εννέα και μισή για να λάβει αποφάσεις σχετικά με τις τιμές που θα αποδώσει το κράτος στη Ζέτα Αιμιλιανίδου. Αναμένεται ότι θα γίνουν ανακοινώσεις και για τις λεπτομέρειες της κηδείας της Υπουργού Εργασίας την Παρασκευή.

H σορός της Υπουργού μεταφέρεται στην Κύπρο το απόγευμα.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επικοινώνησε χθες με μέλη της οικογένειας της εκλιπούσας Υπουργού, στα οποία  μετέφερε τη βαθιά του θλίψη για την απώλειά της.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να αναστείλει όλες τις δημόσιες δραστηριότητες του μέχρι και την ημέρα της κηδείας και έδωσε οδηγίες οι σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο και  στα Υπουργεία να κυματίζουν μεσίστιες.

Η Υπουργός απεβίωσε την Δευτέρα το βράδυ στο ιατρικό κέντρο Υγεία στην Αθήνα όπου νοσηλευόταν από τα μέσα Μαϊου, ύστερα από ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE