Εργαζόταν παράνομα σε οικοδομική εταιρεία - Χειροπέδες σε 48χρονο που παρουσίασε ψευδή στοιχεία

Εργαζόταν παράνομα σε οικοδομική εταιρεία - Χειροπέδες σε 48χρονο που παρουσίασε ψευδή στοιχεία

Στη σύλληψη 48χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις και παράνομης απασχόλησης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 48χρονος φέρεται να εργοδοτήθηκε σε οικοδομική εταιρεία στη Λεμεσό, παρουσιάζοντας άδεια διαμονής στην Κύπρο και υπογράφοντας σχετικό έντυπο εργοδότησης, με ψευδή προσωπικά στοιχεία.

Το θέμα έγινε αντιληπτό από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, ο οποίος κατήγγειλε χθες, την υπόθεση στην Αστυνομία.

Εναντίον του 48χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE