Εργαζόταν παράνομα σε οικοδομική εταιρεία - Χειροπέδες σε 48χρονο που παρουσίασε ψευδή στοιχεία

Εργαζόταν παράνομα σε οικοδομική εταιρεία - Χειροπέδες σε 48χρονο που παρουσίασε ψευδή στοιχεία

Στη σύλληψη 48χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις και παράνομης απασχόλησης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 48χρονος φέρεται να εργοδοτήθηκε σε οικοδομική εταιρεία στη Λεμεσό, παρουσιάζοντας άδεια διαμονής στην Κύπρο και υπογράφοντας σχετικό έντυπο εργοδότησης, με ψευδή προσωπικά στοιχεία.

Το θέμα έγινε αντιληπτό από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, ο οποίος κατήγγειλε χθες, την υπόθεση στην Αστυνομία.

Εναντίον του 48χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE