Εργαζόταν παράνομα σε οικοδομική εταιρεία - Χειροπέδες σε 48χρονο που παρουσίασε ψευδή στοιχεία

Εργαζόταν παράνομα σε οικοδομική εταιρεία - Χειροπέδες σε 48χρονο που παρουσίασε ψευδή στοιχεία

Στη σύλληψη 48χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις και παράνομης απασχόλησης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 48χρονος φέρεται να εργοδοτήθηκε σε οικοδομική εταιρεία στη Λεμεσό, παρουσιάζοντας άδεια διαμονής στην Κύπρο και υπογράφοντας σχετικό έντυπο εργοδότησης, με ψευδή προσωπικά στοιχεία.

Το θέμα έγινε αντιληπτό από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, ο οποίος κατήγγειλε χθες, την υπόθεση στην Αστυνομία.

Εναντίον του 48χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Η πιθανότητα να ξαναρχίσουν σήμερα συνομιλίες ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος έμοιαζε να παίρνει μορφή χθες Παρασκευή, καθώς αντιπρόσωποι των δυο χωρών, ορκισμένων εχθρών, στάλθηκαν στην πακιστανική πρωτεύουσα, το Ισλαμαμπάντ, αλλά χωρίς καμιά εγγύηση ότι θα διεξαχθούν απευθείας διαπραγματεύσεις, δυο εβδομάδες μετά την αποτυχία του πρώτου εγχειρήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE