Έκτακτο: Όχημα καταπλάκωσε πλήθος στο Βερολίνο - Καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος

Έκτακτο: Όχημα καταπλάκωσε πλήθος στο Βερολίνο - Καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος

Οι γερμανικές αρχές αναφέρουν ότι ένα όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς στο Βερολίνο την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περίπου 30 άνθρωποι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βερολίνου Μάρτιν Νταμς δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη κοντά στη δημοφιλή εμπορική λεωφόρο Kurfuerstendamm στα δυτικά της γερμανικής πρωτεύουσας.

Είπε ότι ο ύποπτος οδηγός του οχήματος συνελήφθη. Δεν ήταν σαφές αν το περιστατικό ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος ή αν ο οδηγός είχε οδηγήσει σκόπιμα πάνω στο πλήθος, δήλωσε ο Νταμς. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, ένα άτομο έχασε τη ζωή του.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε κοντά στο σημείο της φονικής επίθεσης της 19ης Δεκεμβρίου 2016, όταν ο Άνις Άμρι, ένας Τυνήσιος αιτών άσυλο με δεσμούς με ισλαμιστικές οργανώσεις, κατέλαβε ένα φορτηγό, σκότωσε τον οδηγό του και το έριξε πάνω σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά, με αποτέλεσμα να σκοτώσει 11 ανθρώπους και να τραυματίσει δεκάδες άλλους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Αισιόδοξος ο ΠτΔ για τις συζητήσεις - «Ο σημερινός διάλογος μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα»

ΑΤΑ: Αισιόδοξος ο ΠτΔ για τις συζητήσεις - «Ο σημερινός διάλογος μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα»

Θετικά αποτελέσματα για το θέμα της ΑΤΑ θεωρεί ότι μπορεί να φέρει ο διάλογος που θα λάβει χώρα σήμερα ανάμεσα στις συντεχνίες και τους Υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE