Επικίνδυνο σημείο σε βίλα προς ενοικίαση στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες

Επικίνδυνο σημείο σε βίλα προς ενοικίαση στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες

Καταγγελία από πολίτη σε σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για περιστατικό με βίλα στο booking.com.

Συγκεκριμένα, ο πολίτης καταγγέλλει ότι έκλεισαν μέσω της ταξιδιωτικής πλατφόρμας μια βίλα για την οποία θα πλήρωναν όταν έφταναν. Μια μέρα πριν τους ακύρωσαν την κράτηση και τους κανόνισαν μία άλλη. Το δυσάρεστο σύμφωνα με την ανάρτηση είναι ότι στην νέα βίλα που τους κανόνισαν, υπήρχε ένα επικίνδυνο σημείο με τρύπα στην οποία ένα πρόσωπο έπεσε και κινδύνεψε.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE