Αναμένονται νέες αυξήσεις στα καύσιμα - Την υψηλότερη τιμή από τις 9 Μαρτίου καταγράφει την Τετάρτη η τιμή του Μπρεντ

Αναμένονται νέες αυξήσεις στα καύσιμα - Την υψηλότερη τιμή από τις 9 Μαρτίου καταγράφει την Τετάρτη η τιμή του Μπρεντ

Την υψηλότερη τιμή από τις 9 Μαρτίου καταγράφει την Τετάρτη η τιμή του αργού πετρελαίου Μπρεντ καθώς κινείται πέραν των $122 το βαρέλι, λόγω της περιορισμένης προσφοράς «μαύρου χρυσού», της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων κατά της Covid – 19 στην Κίνα και της καλοκαιρινής περιόδου.

Συγκεκριμένα, το αργό πετρέλαιο Μπρεντ βρίσκεται στα $122,16 το βαρέλι παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση 1,32%. Το Μπρεντ ενισχύεται εντός Ιουνίου κατά 16,7%.

Το αμερικανικό αργό WTI βρίσκεται στα $121,3 το βαρέλι, σημειώνοντας αύξηση 1,5%, ενώ εντός Ιουνίου ενισχύεται κατά 19%.

Σε εβδομαδιαία βάση, τόσο το Μπρεντ όσο και το αμερικανικό αργό ενισχύονται κατά 5%.

Σήμερα, αναμένεται από τους επενδυτές η ανακοίνωση των αμερικανικών αποθεμάτων αργού πετρελαίου.

Εξάλλου, πλησίον της υψηλότερης τιμής από το 2008 βρίσκεται η τιμή του αμερικανικού φυσικού αερίου, αγγίζοντας στα $9,38 ανά εκατομμύριο βρετανικές θερμικές μονάδες (MMBtu), ενώ ενισχύεται 33% εντός Ιουνίου.

Η τιμή του ευρωπαϊκού φυσικού αερίου αναφοράς, TTF (Ολλανδίας) υποχωρεί ελαφρώς στα 79,11 ευρώ την Μεγαβατόρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.