Εντοπίστηκε νεκρός ο δράστης του φονικού στον Πύργο Λεμεσού

Εντοπίστηκε νεκρός ο δράστης του φονικού στον Πύργο Λεμεσού

Νεκρός εντοπίστηκε ο 59χρονος δράστης του άγριου φονικού, ένα χιλιόμετρο περίπου μακριά από τη σκηνή του εγκλήματος, κάτω από δέντρο. 

Δίπλα του εντοπίστηκε ένα κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νωρίτερα ο 59χρονος μπήκε σε οικία του θείου του, έριξε βενζίνη και άναψε φωτιά. Από την πυρκαγιά έχασε τη ζωή του ένας άντρας 79 ετών, ενώ άλλα δύο τραυματίστηκαν σοβαρά.

Στη σκηνή μετέβη ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε δύο γυναίκες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με την κατάστασή τους να θεωρείται κρίσιμη.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στον χώρο και απέκλεισαν τη σκηνή του εγκλήματος. 

Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE