Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες ο Γιαννάκη - Στις 5 Οκτωβρίου η επόμενη δικάσιμος

Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες ο Γιαννάκη - Στις 5 Οκτωβρίου η επόμενη δικάσιμος

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκε ο πρώην  Επίτροπος Εθελοντισμού, Γιαννάκης Γιαννάκη, για ενδεχόμενη πλαστογραφία του απολυτηρίου λυκείου του, ένα χρόνο μετά την έναρξη του σκανδάλου.

Με μη παραδοχή των 8 κατηγοριών που αφορούν αδικήματα πλαστογραφίας, απάντησε ο τέως Επίτροπος Εθελοντισμού, Γιάννης Γιαννάκη κατά την ακροαματική διαδικασία που ξεκίνησε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Επόμενη δικάσιμος ορίστηκε στις 5 Οκτωβρίου του 2022.

Όπως προαναφέραμε εναντίον του Γιάννη Γιαννάκη,  εξετάζονται αδικήματα που αφορούν πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου.

Μαζί με τις κατηγορίες για την πλαστογραφία τόσο του πτυχίου του από αμερικανικό πανεπιστήμιο, όσο και του απολυτηρίου Λυκείου, εναντίον του κ. Γιαννάκη στο κατηγορητήριο υπάρχει και ξεχωριστή κατηγορία που αφορά πλαστογραφία συστατικής επιστολής.

Ο τέως Επίτροπος Εθελοντισμού φέρεται να πλαστογράφησε συστατική επιστολή από προηγούμενους εργοδότες του πριν αναλάβει καθήκοντα στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου.

Συνολικά στο κατηγορητήριο υπάρχουν οκτώ κατηγορίες για πλαστογραφία κυκλοφορία πλαστού εγγράφου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE