Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Δυστυχώς νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από λεωφορείο στον αυτοκινητόδρομο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Δυστυχώς νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από λεωφορείο στον αυτοκινητόδρομο

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο χθες Τετάρτη 08 Ιουνίου. 

Δυστυχώς νεκρός είναι ο πεζός που παρασύρθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Μέχρι στιγμής δεν εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία καθώς αναμένεται η ταυτοποίηση του θύματος. 

Υπενθυμίζουμε ότι το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα, κοντά στις 2:00 τα ξημερώματα (08/06), κάτω από συνθήκες που διερευνώνται λεωφορείο παρέσυρε πεζό, στο ύψος Πέρα Χωριού με κατεύθυνση προς Λεμεσό. 

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο για εξετάσεις, ενώ έκλεισαν προσωρινά. 

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

Οι Προεδρικές του 2028 δεν έχουν ακόμη προκηρυχθεί, όμως πολιτικά έχουν ήδη αρχίσει. Και αυτή τη φορά η μάχη δεν ξεκινά από τις δημοσκοπήσεις ή τις επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων. Ξεκινά από τα κόμματα, τις εσωτερικές ισορροπίες, τις προσωπικές φιλοδοξίες και κυρίως από το μεγάλο ερώτημα των συμμαχιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE