Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Δυστυχώς νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από λεωφορείο στον αυτοκινητόδρομο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Δυστυχώς νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από λεωφορείο στον αυτοκινητόδρομο

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο χθες Τετάρτη 08 Ιουνίου. 

Δυστυχώς νεκρός είναι ο πεζός που παρασύρθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Μέχρι στιγμής δεν εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία καθώς αναμένεται η ταυτοποίηση του θύματος. 

Υπενθυμίζουμε ότι το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα, κοντά στις 2:00 τα ξημερώματα (08/06), κάτω από συνθήκες που διερευνώνται λεωφορείο παρέσυρε πεζό, στο ύψος Πέρα Χωριού με κατεύθυνση προς Λεμεσό. 

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο για εξετάσεις, ενώ έκλεισαν προσωρινά. 

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια σε Βέμπερ για την επανεκλογή του και οι θερμές ευχαριστίες προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια σε Βέμπερ για την επανεκλογή του και οι θερμές ευχαριστίες προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Η εξεύρεση απαντήσεων στις ευρωπαϊκές προκλήσεις και η διάνοιξη νέων δρόμων για μια ισχυρότερη, πιο ενωμένη ΕΕ θα είναι το πνεύμα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, το πρώτο εξάμηνο του 2026, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας παράλληλα θερμές ευχαριστίες προς το ΕΛΚ και εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών για τη διαχρονική στήριξη τους στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE