Δέσποινα Βανδή: Τραγούδησε πρώτη φορά επί σκηνής με την κόρη της! Η συγκινητική στιγμή σε βίντεο

Δέσποινα Βανδή: Τραγούδησε πρώτη φορά επί σκηνής με την κόρη της! Η συγκινητική στιγμή σε βίντεο

H Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους ξεκίνησαν τις συναυλίες του από το Κατράκειο Θέατρο στην Νίκαια και στη μοναδική βραδιά ήταν και η κόρη της τραγουδίστριας, η Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία ανέβηκε στο stage και την είδαμε πρώτη φορά να τραγουδά με την μαμά της!

Η 18χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στην πρώτη συναυλία της μαμάς της με τον Γιώργο Θεοφάνους στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια και μαμά και κόρη επεφύλαξαν στους παρευρισκόμενους μια έκπληξη. Σε κάποια στιγμή η τραγουδίστρια ανέβασε την κόρη της στη σκηνή και τραγούδησαν πρώτη φορά μαζί το «Αντικριστά».

Δείτε το βίντεο στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE