Περιμένει απο Ιανουάριο να εξεταστεί η αίτηση του για επίδομα ασθενείας - «Να πάω να κλέψω για να ζήσω;»

Περιμένει απο Ιανουάριο να εξεταστεί η αίτηση του για επίδομα ασθενείας - «Να πάω να κλέψω για να ζήσω;»

Περιμένει την καταβολή του ποσού, απο τις 25 Ιανουαρίου όπου συμπλήρωσε την αίτηση για επίδομα ασθενείας, πολίτης ο οποίος υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Παρότι εδω και καιρό προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους φορείς και το Υπουργείο Εργασίας, εντουτοις οι κλήσεις παραμένουν αναπάντητες.

Σε ανάρτηση του αναφέρει τα πιο κάτω:

Μετα απο επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδας μας με τον εν λόγω πολίτη, ανέφερε ότι υποβλήθηκε σε εγχείρηση στις 25 Ιανουαρίου, ενω 30 Ιανουαρίου συμπλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτηση του για επίδομα ασθενείας.

Οπως αναφέρει για άγνωστο λόγο η αίτηση του ακόμα δεν έχει εξεταστεί, ενώ κανείς δεν απαντά τα τηλέφωνα να του εξηγήσει τι έχει συμβεί.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλές καταγγελίες απο πολίτες για αναπάντητες κλήσεις σε Δημόσιες Υπηρεσίες, με αποτέλεσμα οι πολίτες να μη γνωρίζουν πως θα επιλύσουν θέματα που τους αφορούν άμεσα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE