Ζέτα Αιμιλιανίδου: Αυτή είναι η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία

Ζέτα Αιμιλιανίδου: Αυτή είναι η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία

Εισφορές θα διατεθούν, αντί στεφάνων, μέσω του Υπουργείου Εργασίας σε Φιλανθρωπικά Ιδρύματα, στην κηδεία της Ζέτας Αιμιλιανίδου, αύριο Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Υπουργείο Εργασίας, είναι επιθυμία της οικογένειας.

Υπενθυμίζουμε ότι η σορός της εκλιπούσας θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, στον Στρόβολο, την Παρασκευή 10 Ιουνίου, από τις 8.00 π.μ. – 10.00 π.μ.

Η κηδεία θα τελεστεί με τιμές εν ενεργεία Υπουργού, δημοσία δαπάνη, από τον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 11 το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Μαϊου, η Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπέστη υπαραχνοειδή αιμορραγία στον εγκέφαλο, λόγω ρήξης ανευρύσματος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί επειγόντως με αεροασθενοφόρο στην Αθήνα όπου είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.  Απεβίωσε την Δευτέρα 06 Ιουνίου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE