Φαίη Σκορδά: «Δεν θέλω να με κυνηγάει κάποιος, μπορούμε να αλλάξουμε θέμα;»

Φαίη Σκορδά: «Δεν θέλω να με κυνηγάει κάποιος, μπορούμε να αλλάξουμε θέμα;»

"Όχι, να μην αλλάξουμε θέμα, περίμενε. Δεν γίνεται σε αυτή τη χώρα να αλλάξουμε θέμα τώρα!", απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού μεταδόθηκε στο Πρωινό την Πέμπτη, όπου κρατούμενος έκανε live στο Tik Tok από το κινητό του, ενώ όπως είναι γνωστό απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα εντός των σωφρονιστικών καταστημάτων. Μετά την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο, όμως, η Φαίη Σκορδά είχε κάποιες αντιρρήσεις.

«Αυτό τώρα πρέπει να το παίξουμε εμείς; Επειδή εγώ δεν θέλω να με κυνηγάει κάποιος. Μπορούμε λίγο να αλλάξουμε θέμα;», είπε ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε ανένδοτος: «Όχι, να μην αλλάξουμε θέμα, περίμενε. Δεν γίνεται σε αυτή τη χώρα να αλλάξουμε θέμα τώρα»!

 

«Εμείς θα το λύσουμε τώρα;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά.

Πηγη: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

Στα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε σχέση με την προώθηση της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στη Σύνοδο ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Τίβατ του Μαυροβουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE