Ιωάννα Μαλέσκου: «Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε»

"Εγώ το μόνο Island που σκέφτομαι είναι εκεί που έχω επιλέξει για τις καλοκαιρινές μου διακοπές", λέει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και την ρώτησαν για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα στη μετά ΣΚΑΪ εποχή.

«15 Ιουλίου κλείνει η σεζόν για το Love It. Αυτό που χρειάζομαι σίγουρα είναι διακοπές. Είναι μια πολύ όμορφη περίοδος με πολλά πράγματα που θα μπορώ σύντομα να σας πω. η συνεργασία μου με τον σταθμό εξακολουθεί να είναι ενεργή. Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε κάποιες φορές, αλλά πραγματικά μόνο χαμόγελο. Τα καλά κρατάω πάντα», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σε ερώτηση για το αν της έγινε πρόταση για το Love Island, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Εγώ το μόνο Island που σκέφτομαι είναι εκεί που έχω επιλέξει για τις καλοκαιρινές μου διακοπές».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE