Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Παπανδρέου - Έβαλε βηματοδότη

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Παπανδρέου - Έβαλε βηματοδότη

Στο νοσοκομείο εισήχθη με προγραμματισμένο ραντεβού ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού ώστε να βάλει βηματοδότη.

Λίγο νωρίτερα, από το Γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού και Βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Α Παπανδρέου, εκδόθηκε και η ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται: «Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, εισήλθε σήμερα με προγραμματισμένο ραντεβού στην Ευρωκλινική, καθώς οι ιατροί, ύστερα από εξετάσεις, είχαν κρίνει ότι χρειάζεται να τοποθετηθεί βηματοδότης, ο οποίος και τοποθετήθηκε επιτυχώς».

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE