LIFESTYLE

Και μη χειρότερα! Γιατί η διάσημη superstar κάνει μαθήματα για να αυξήσει τον δείκτη νοημοσύνης της;

Και μη χειρότερα! Γιατί η διάσημη superstar κάνει μαθήματα για να αυξήσει τον δείκτη νοημοσύνης της;

Πραγματικά όμως, δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάτι πιο κουλό από όλα όσα έχει ήδη κάνει, για να καταφέρει να μας σοκάρει με τα καμώματά της.

H Kim Kardashian λοιπόν, σκέφτηκε τον πιο ωραίο, ομολογουμένως τρόπο για να αυξήσει το I.Q. της τώρα που είναι έγκυος στο δεύτερό της παιδί, κάνοντάς το όνειρό της για μεγάλωμα της οικογένειάς της πραγματικότητα.

Η ίδια, όπως είναι λογικό και επόμενο για τους επόμενους μήνες θα τραβήξει delete στις πολλές δημόσιες εξόδους και θα αφοσιωθεί στο… διάβασμα! (Οκ σίγουρα θα κάνει κάποιες για να συζητιέται και να μην ξεχαστεί).

Ναι, η Νο1 reality star του πλανήτη το έχει βάλει στόχο να διαψεύσει όσους θεωρούν πως τα μέλη της οικογένειας Kardashian δεν… πιάνουν πουλιά στον αέρα, γι’ αυτό και προσέλαβε δάσκαλο και ξεκίνησε εντατικά μαθήματα.

Με τον τρόπο, όπως διαβάζουμε και στο people, αυτό θα μορφωθεί και θα καταφέρει να πάρει το απολυτήριό της, και θα ξεχωρίζει στο εξής όχι μόνο για την ομορφιά και τις θανατηφόρες καμπύλες της που αποτελούν φαντασίωση όλου του ανδρικού πληθυσμού αλλά και για το μυαλό της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top