Ζέτα Αιμιλιανίδου: Έτσι την αποχαιρέτησαν τα αδέλφια της

Ζέτα Αιμιλιανίδου: Έτσι την αποχαιρέτησαν τα αδέλφια της

Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου η Ζέτα Αιμιλιανίδου, που έφυγε από τη ζωή ύστερα από 3 βδομάδες νοσηλείας σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Από την πρώτη στιγμή πρόσωπα της πολιτικής και απλός κόσμος που τη γνώρισε μέσα από την πορεία της στο Υπουργείο Εργασίας προχώρησαν σε συγκινητικές αναρτήσεις, αλλά και αγαπημένα της πρόσωπα από την οικογένεια της.

Ανάμεσα τους και τα δύο της αδέρφια, Μαίρη Κουτσελίνη και Θεόδωρος Ιωαννίδης που ο καθένας ξεχωριστά αποχαιρέτησε την αδερφή του, προχωρώντας σε συγκινητικές αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE