LIFESTYLE

Δύσκολες ώρες περνά η Ξένια των Rec - Αγαπημένο της πρόσωπο σκοτώθηκε από βόμβα στην Ουκρανία

Δύσκολες ώρες περνά η Ξένια των Rec - Αγαπημένο της πρόσωπο σκοτώθηκε από βόμβα στην Ουκρανία

Δύσκολες ώρες περνά η Ξένια των Rec καθώς βιώνει το σκληρό πρόσωπο του πολέμου στην Ουκρανία. Το πατρικό σπίτι της γνωστής τραγουδίστριας βρίσκεται στην εμπόλεμη ζώνη και η ίδια έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο από τις βόμβες που έπεσαν εκεί

Η Ξένια μίλησε στη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή και την εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε στον πόλεμο που κάνει η Ρωσία στην Ουκρανία και αποκάλυψε ότι το σπίτι της εκεί βομβαρδίστηκε, με αποτέλεσμα ο παππούς της να σκοτωθεί.«Στα 11 μου έφυγα από την Ουκρανία. Με πήρε η μαμά μου και με πήγε στην Μάλτα. Έχω έναν αδερφό μικρότερο από μένα. Αυτή τη στιγμή όλη μου η οικογένεια βρίσκεται στην πολεμική ζώνη. Εγώ τον πόλεμο τον ζω από το 2014 μαζί με την οικογένειά μου και είναι κάτι πολύ άσχημο. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό έχουμε συνηθίσει να ζούμε με αυτό. Το μόνο που κάνεις είναι να προσεύχομαι κάθε μέρα να τελειώσει», ανέφερε αρχικά η Ξένια των Rec.

«Όταν έχω την ευκαιρία να μιλήσω μαζί τους, γιατί έχουμε σοβαρό πρόβλημα με την επικοινωνία, εκεί τρελαίνομαι. Αυτή τη στιγμή δε μπορούν να έρθουν, γιατί είναι επικίνδυνο να μετακινούνται. Αφού ξεκίνησε ο πόλεμος είχα φέρει τον αδελφό μουκαι ζούσαν μαζί μου πολλά χρόνια. Η μαμά μου αναγκάστηκε να φύγει και να γυρίσει στην Ουκρανία, γιατί το σπίτι μας δέχτηκε μια βόμβα και ο παππούς μου έφυγε. Τον περασμένο Αύγουστο ήμουν σπίτι. Ήταν δύσκολο, εγώ φοβόμουν κάθε μέρα. Οι δυο βδομάδες που πήγα νόμιζα πως δε θα περάσουν ποτέ. Το να ακούς το μπαμ μπουμ κάθε μέρα. Οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει», συμπλήρωσε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top