ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σύνδεση Πάφου με 32 αεροδρόμια τον χειμώνα 2022-2023 μέσω Ryanair

Σύνδεση Πάφου με 32 αεροδρόμια τον χειμώνα 2022-2023 μέσω Ryanair

Η Ryanair θα συνδέει την Πάφο με 32 αεροδρόμια για τον χειμώνα 2022-2023 και θα πραγματοποιεί 90 δρομολόγια εβδομαδιαίως, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ), χαιρετίζοντας την εξαγγελία από την εταιρεία.

Ιδιαίτερα εξαιρετική εξέλιξη στην απόφαση της Ryanair, σημειώνει ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΤΑΠ Πάφου, Νάσος Χατζηγεωργίου, είναι τα δρομολόγια που συνδέουν την Πάφο με αεροδρόμια του Η.Β, Γερμανίας, Γαλλίας, Πολωνίας, Ισραήλ, Ολλανδίας, Ιρλανδίας κ.ά., που θωρούνται στρατηγικής σημασίας και αναβαθμίζουν το κύρος του προορισμού Πάφος αλλά και του Διεθνές Αεροδρομίου Πάφου.

Η ΕΤΑΠ Πάφου, προσθέτει ο κ. Χατζηγεωργίου, σε ανακοίνωσή του, είναι ιδιαίτερα ευτυχής που η Ryanair συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία στην Κύπρο με βάση την Πάφο, εξέλιξη η οποία ενισχύει τη μελλοντική προοπτική του προορισμού Πάφος.

Η τουριστική Πάφος μπήκε ήδη σε νέα τροχιά και πιο κοντά στον στόχο για επαναφορά του προορισμού στα επίπεδα του 2019, σε λειτουργία ολόχρονα και με καινοτόμες δράσεις εμπλουτισμού του μείγματος των επισκεπτών και των διαφόρων τμημάτων που εξυπηρετεί. Είναι πλέον στο χέρι όλων μας, προσθέτει, να συμβάλουμε όχι μόνο να διασφαλιστεί η επιτυχία των υφιστάμενων και νέων δρομολογίων αλλά και να αναπτύξουμε περαιτέρω την αεροπορική σύνδεση σε ολόχρονη βάση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top