ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Gulf News: Η Κύπρος η δεύτερη καλύτερη χώρα παγκοσμίως!

Gulf News: Η Κύπρος η δεύτερη καλύτερη χώρα παγκοσμίως!

Αν αναλογιστούμε ότι η Κύπρος αυτή τη στιγμή χρειάζεται ξένους επενδυτές, τότε μπορούμε να πούμε ότι η διαφήμιση του νησιού μας στην ιστοσελίδα Gulf News είναι ανεκτίμητης αξίας...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στο εν λόγω ηλεκτρονικό Μ.Μ.Ε., η Κύπρος είναι η δεύτερη καλύτερη χώρα παγκοσμίως για όσους θέλουν να επενδύσουν σε μια ξένη χώρα και να αποκτήσουν ταυτόχρονα ένα δεύτερο διαβατήριο.

Η εταιρεία Henley & Partners, που έχει ως αποστολή να συμβουλεύει πελάτες της που θέλουν να αποκτήσουν κατοικία και ταυτόχρονα μια δεύτερη υπηκοότητα, κατήρτισε μια λίστα με τους πιο ελκυστικούς προορισμούς. Πριν αποφασίσει να κάνει αυτό το εγχείρημα, έλαβε υπόψιν έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που καταδεικνύει ότι πλέον το ποσοστό του κόσμου που θέλει να μετοικίσει και να επενδύσει σε άλλη χώρα είναι πολύ μεγάλο.

Η Κύπρος, λοιπόν, με σκορ 63 β., αξιολογούμενη σε διάφορους τομείς (φορολογία, άδεια παραμονής, τελικό κόστος, χρόνος που απαιτείται για απόκτηση υπηκοότητας, επενδυτικές προϋποθέσεις) καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση πίσω από την Μάλτα.

«Η Κύπρος είναι, επίσης, δυνατός ανταγωνιστής, έχοντας καλή βαθμολογία στους τομείς που αξιολογήθηκε,  αφού είναι ανερχόμενος ηγέτης στον τομέα ‘ευελιξίας μετεγκατάστασης’, μπροστά από την Μάλτα και την Αυστρία» σημειώνεται μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ.

Παραθέτουμε τις πρώτες χώρες της κατάταξης:
 
Μάλτα 76
Κύπρος 63
Αυστρία 61
Αντίγκουα 60
Άγιος Χριστόφορος και Νέβις 59
Γρενάδα 48
Δομίνικα 45

Φ.Μ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top