Ιωάννα Μαλέσκου: Απασφάλισε και εξαπολύει «μπηχτές» προς… πάσα κατεύθυνση

Ιωάννα Μαλέσκου: Απασφάλισε και εξαπολύει «μπηχτές» προς… πάσα κατεύθυνση

Τις σκέψεις της σχετικά με τα όσα ακούει γύρω από το πρόσωπό της θέλησε να μοιραστεί η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η λαμπερή παρουσιάστρια στράφηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο το συνόδεψε με μία σειρά από φωτογραφίες της, υπογράμμισε ότι «κλείνει τα αυτιά της» σε όλα τα σχόλια.

Δείτε την ανάρτησή της

«Σπουδαίο πράγμα να μπορείς να κλείνεις τα αυτιά σου σε όσα κάποιοι ‘λένε’ και να έχεις τα μάτια σου ανοικτά για εκείνα που ‘λένε για εσένα κάτι’.

Και μιας και στο εξής θα τα «λέμε» πιο… ανοικτά, ας διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα: Ποια είμαι στα αλήθεια. Είμαι η ίδια με διαφορετικές πλευρές. Να, όπως εδώ, σε κάθε φωτό η ίδια κι όμως τόσο διαφορετική (;).

Έτσι είναι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι (υποθέτω). Δε νομίζω να είμαι δα και τόσο «δύσκολη» να με καταλάβεις. Ή μήπως όχι; Βολικό να το «λες» όμως εκεί που «νομίζεις ότι σε παίρνει». Ειδικά αν ο/η αποδέκτης δείχνει να μην αντιδρά.

Η ιστορία όμως έχει δείξει, ότι όλοι θέλουν το χρόνο και το χώρο (και) σε αυτόν τον «χώρο», για να κάνουν τα βήματά τους, ειδικά αν βασίζονται στις δικές τους πλάτες, ακολουθούν την καρδιά και το ένστικτό τους και κυρίως στέκονται στο ύψος τους (έλα το τιμημένο 1,70). Τα φιλιά και την αγάπη μου».

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE