Τροχαία σύγκρουση με μοτοποδήλατο στη Λάρνακα - Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου

Τροχαία σύγκρουση με μοτοποδήλατο στη Λάρνακα - Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου

Σοβαρά τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη, 16χρονος ο οποίος με μοτοποδήλατο που οδηγούσε, ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση, το πρωί σήμερα στην επαρχία Λάρνακας. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκε για παρακολούθηση, ενώ τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 7.30 το πρωί του Σαββάτου, σε δρόμο στην περιοχή Αθηένου, το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 16χρονος, ιδιοκτησία οικείου του προσώπου, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 31 ετών.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και πλήρωμα ασθενοφόρου που μετέφερε τον 16χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Από τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι αυτός υπέστη κάταγμα ωμοπλάτης.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση, καθώς και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ανήλικος απέκτησε κατοχή και οδηγούσε το μοτοποδήλατο, διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.