«Τρέχει» η Πυροσβεστική - Στάχτη και αποκαΐδια έγιναν παλιά ελαστικά – Δείτε φωτογραφίες

«Τρέχει» η Πυροσβεστική - Στάχτη και αποκαΐδια έγιναν παλιά ελαστικά – Δείτε φωτογραφίες

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα του Σαββάτου (11/06) μετά από πληροφορία για μεγάλη Πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε στον παλιό σκουπιδότοπο Μαρί σε παλιά ελαστικά και άλλα άχρηστα υλικά.

Ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από ΕΜΑΚ και ενισχύονται με άλλα 2 από Λάρνακα και Λεμεσό.

Στην πυρκαγιά κατευθύνεται και  Διευθυντής Επιχειρήσεων της Υπηρεσίας.

"Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ενημερώσει όλες τις Κρατικές Υπηρεσίες για να λάβουν δράση στη βάση των καθηκόντων τους", είπε συγκεκριμένα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE