Σε συναγερμό η Πυροσβεστική : Με ενισχυτικές δυνάμεις πυρόσβεσης για κατάσβεση της φωτιάς στο Μαρί

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική : Με ενισχυτικές δυνάμεις πυρόσβεσης για κατάσβεση της φωτιάς στο Μαρί

Ενισχύονται με άλλα 2 βυτιοφόρα οχήματα από Επαρχιακή Διοίκηση για προμήθεια νερού, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ώστε να καταφέρουν να περιορίσουν και να κατασβέσουν τη φωτιά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι Σαββάτου (11/6) στον παλιό σκουπιδότοπο Μαρί σε παλιά ελαστικά και άλλα άχρηστα υλικά.

Άμεσα ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από ΕΜΑΚ και 2 από Λάρνακα και Λεμεσό. 

Το έργο των Πυροσβεστικών δυνάμεων ενισχύθηκε με 2 βυτιοφόρα οχήματα από Επαρχιακή Διοίκηση για προμήθεια νερού.

Ενώ οι μαύροι καπνοί σκέπασαν τον Ουρανο της Επ.Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE