Σε συναγερμό η Πυροσβεστική : Με ενισχυτικές δυνάμεις πυρόσβεσης για κατάσβεση της φωτιάς στο Μαρί

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική : Με ενισχυτικές δυνάμεις πυρόσβεσης για κατάσβεση της φωτιάς στο Μαρί

Ενισχύονται με άλλα 2 βυτιοφόρα οχήματα από Επαρχιακή Διοίκηση για προμήθεια νερού, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ώστε να καταφέρουν να περιορίσουν και να κατασβέσουν τη φωτιά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι Σαββάτου (11/6) στον παλιό σκουπιδότοπο Μαρί σε παλιά ελαστικά και άλλα άχρηστα υλικά.

Άμεσα ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από ΕΜΑΚ και 2 από Λάρνακα και Λεμεσό. 

Το έργο των Πυροσβεστικών δυνάμεων ενισχύθηκε με 2 βυτιοφόρα οχήματα από Επαρχιακή Διοίκηση για προμήθεια νερού.

Ενώ οι μαύροι καπνοί σκέπασαν τον Ουρανο της Επ.Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE