Υπο έλεγχο η Πυρκαγιά στην Πάφο - Παραμένουν δυνάμεις για τελικές κατασβέσεις

Υπο έλεγχο η Πυρκαγιά στην Πάφο - Παραμένουν δυνάμεις για τελικές κατασβέσεις

Υπο έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 17.05 το απόγευμα, σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση παρά τις Κοινότητες Σαλαμιού-Μαμώνια, στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά παρά τις Κοινότητες Σαλαμιού-Μαμώνια Επαρχίας Πάφου είναι υπό έλεγχο.

Κατέκαυσε έκταση περίπου 1.5 εκταρίου από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και καλαμιώνα.

Παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης της Π.Υπηρεσίας και του Τμ. Δασών για τελικές κατασβέσεις και οριοθέτηση της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE