« Πετούσε» στο highway 30χρονος - Συνελήφθη ο επικίνδυνος οδηγός

« Πετούσε» στο highway 30χρονος - Συνελήφθη ο επικίνδυνος οδηγός

Μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου εντόπισαν σήμερα το πρωί Kυριακής (12/6) στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, νεαρό άντρα ηλικίας 30 ετών, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, με ταχύτητα 189 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

 

Ο οδηγός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, για να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, την ερχόμενη Τρίτη 14/06/2022.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.