Γαλλία - Βουλευτικές εκλογές: Πρώτη η παράταξη του Μακρόν «Μαζί» - Ακολουθεί η «Λαϊκής Ένωσης» του Μελανσόν

Γαλλία - Βουλευτικές εκλογές: Πρώτη η παράταξη του Μακρόν «Μαζί» - Ακολουθεί η «Λαϊκής Ένωσης» του Μελανσόν

«Για μια χούφτα ψήφους» η προσκείμενη στον Εμανουέλ Μακρόν παράταξη «Μαζί» καταλαμβάνει τελικά την πρώτη θέση στον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών που διεξήχθησαν χθες Κυριακή στη Γαλλία.

Κατά εκτιμήσεις που έγιναν γνωστές τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η παράταξη της προεδρικής πλειοψηφίας εμφανίζεται να συγκεντρώνει περίπου 20.000 ψήφους περισσότερες από την «Λαϊκή Ένωση» του ηγέτη της γαλλικής αριστεράς Ζαν-Λικ Μελανσόν. Πιο συγκεκριμένα, η παράταξη «Μαζί» συγκεντρώνει το 25,75% των ψήφων έναντι 25,66% της «Λαϊκής Ενωσης».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.