Μετωπική σύγκρουση - Δεύτερο τροχαίο τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα - Τραυματίστηκαν 5 άτομα

Μετωπική σύγκρουση - Δεύτερο τροχαίο τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα - Τραυματίστηκαν 5 άτομα

Σε δεύτερο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε η ώρα γύρω στις 3 μετά τα μεσάνυχτα στον δρόμο Αγίας Νάπας - Πρωταρά, αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα.

Συγκεκριμένα, 22 χρόνος ενώ οδηγούσε στην λεωφόρο Πρωταρά με συνοδηγό 17χρονο και στο πίσω κάθισμα 42χρονη, συγκρούστηκε μετωπικά κάτω από συνθήκες που διερευνώνται με όχημα που οδηγούσε 31χρονη με συνοδηγό 26χρονο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν όλοι και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας τους είναι εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.