Μετωπική σύγκρουση - Δεύτερο τροχαίο τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα - Τραυματίστηκαν 5 άτομα

Μετωπική σύγκρουση - Δεύτερο τροχαίο τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα - Τραυματίστηκαν 5 άτομα

Σε δεύτερο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε η ώρα γύρω στις 3 μετά τα μεσάνυχτα στον δρόμο Αγίας Νάπας - Πρωταρά, αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα.

Συγκεκριμένα, 22 χρόνος ενώ οδηγούσε στην λεωφόρο Πρωταρά με συνοδηγό 17χρονο και στο πίσω κάθισμα 42χρονη, συγκρούστηκε μετωπικά κάτω από συνθήκες που διερευνώνται με όχημα που οδηγούσε 31χρονη με συνοδηγό 26χρονο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν όλοι και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας τους είναι εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.