Περιπέτεια για οικογένεια στην Πάφο! Χάθηκαν στον Ακάμα και στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό τους

Περιπέτεια για οικογένεια στην Πάφο! Χάθηκαν στον Ακάμα και στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό τους

Οικογένεια από την Λιθουανία έχασε τον προσανατολισμό της στην περιοχή του Ακάμα, με αποτέλεσμα να περιπλανιέται στην περιοχή μέχρι της 22:30 περίπου χθες βράδυ.

Πρόκειται για πατέρα 44 ετών τη μητέρα 39 ετών και τα δύο ανήλικα παιδιά τους ηλικίας 9 ετών και 4 χρονών.

Το μήνυμα για την παροχή βοήθεια έλαβε ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς στις 20:50 χθες βράδυ  από την οικογένεια , αναφέροντας πως είχαν χαθεί στη περιοχή, χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν ακριβώς την περιοχή που βρίσκονταν .

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για εντοπισμό της, με τη συμμετοχή  μελών της Αστυνομίας και του τμήματος Δασών.

Οι έρευνες για εντοπισμό της οικογένειας κράτησαν περίπου μιάμιση ώρα.

Γύρω στις 22.30 και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας εντοπίστηκαν σε τοποθεσία, στην περιοχή Πόλη Χρυσοχούς και συγκεκριμένα στον Πύργο της Ρήγαινας.

Η οικογένεια μεταφέρθηκε στο όχημα με το οποίο είχαν μεταβεί στην περιοχή και όλοι ήταν καλά στην υγεία τους με αποτέλεσμα να τελειώσει ομαλά  η αναπάντεχη περιπέτεια τους .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.