LIFESTYLE

Φοίβος Δεληβοριάς: Η κρυμμένη παιδική του ηλικία - Τα μαθήματα που έχει πάρει από το παιδί του

Φοίβος Δεληβοριάς: Η κρυμμένη παιδική του ηλικία - Τα μαθήματα που έχει πάρει από το παιδί του

Ο Φοίβος Δεληβοριάς παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε τα πάντα σχετικά με την παιδική του ηλικία, αλλά και τα μαθήματα που έχει πάρει από το παιδί του.

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, με πλήθος φανατικού κοινού να τον ακολουθεί και να τον στηρίζει σε κάθε νέο του βήμα.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Marie Claire και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την παιδική του ηλικία, αλλά και την αγάπη του για την Θεσσαλονίκη.

Εσύ τι παιδάκι ήσουν;

Πάρα πολύ μοναχικό και ντροπαλό . Λεν ζητούσα εύκολα από ένα άλλο παιδάκι να παίξουμε, δεν έμπαινα εύκολα σε παρέες - παρόλο που όταν το κατάφερνα ήμουν αγαπητός και συμπαθής . Ήμουν ένα παιδάκι πολύ ονειροπαρμένο . Είχα μανία με την τηλεόραση και το σινεμά , ήξερα σκηνοθέτες, ηθοποιούς , συνθέτες , μουσικούς , ήξερα τι παίζουν όλα τα σινεμά της Καλλιθέας και της Αθήνας και ποιες ώρες.

Το δικό σου παιδάκι τώρα , τι σου έχει μάθει για τον κόσμο καθώς μεγαλώνει;

Ο κόσμος που βλέπει ο άνθρωπος είναι αυτός πού θα του διηγηθείς . Η αφήγηση που παίρνει ένα παιδί , έρχεται από τους γονείς του. Η μουσική που ακούν, ο τρόπος που ζουν , Αν οι γονείς ζουν σε έναν γκρίζο κόσμο, εκεί θα ζήσει και το παιδί. Δεν λέω βέβαια πως η παιδική ψυχή, δεν έχει αντιστάσεις, αλλά μεγαλώνει στον κόσμο που της δείχνεις εσύ. Αν η Ιόλη έγινε μέσα από την αφήγηση μας ένα γελαστό πλάσμα, τόνωοε τις καλές πλευρές που είχα κι εγώ .

Της διηγήθηκα έναν κόσμο, άρχισε να τον ανακαλύπτει ενθουσιασμένη επειδή εκείνη οδήγησε η διήγηση μου, για να μου το ν ξαναδείξε ι μετά μέσα .από τα δικά της μάτια και να ενθουσιαστώ και εγώ από την αρχή . Έλεγε ο Άκης Πάνου σε ένα τραγούδι που είχε γράψει για την κόρη του «είσαι του κόσμου , κάποτε θα φτάσει από το χρόνο να τρέχει πιο μπροστά» . Ετσι είναι , κάθε παιδί θα τρέξει σε έναν χρόνο που εμείς δεν τον υποψιαζόμαστε.

Θεσσαλονίκη γιατί πήρε ένα από τα τραγούδια του δίσκου, τι της χρωστάς;

Α, την αγαπώ πολύ, δεν είναι η πρώτη φορά που της γράφω τραγούδι. Της έγραψα και το «Αδιάκοπα». Την αγάπησα από τότε που πρωτοπήγα 17 χρόνων, ανακάλυψα κάτι στην υγρασία της, στο άρωμα της, στον τρόπο με τον οποίο σε κοίταζαν οι άνθρωποι, στα κορίτσια της που εμένα με ενδιέφεραν.

Κάνοντας πια βόλτα ως σαράνταπεντάρης στη Θεσσαλονίκη και κοιτάζοντας τα όλα σαν να 'ναι και λίγο "πίσω μου και κεντράροντας σε αυτό το βυζαντινό στοιχείο που το σχολίασε ωραία ο Μάνος Χατζιδάκις όταν πήγε πρώτη φορά και είδε όλες αυτές τις εκκλησίες και είπε «οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να είναι πολύ αμαρτωλοί». Υπάρχει ένας ερωτισμός που συμβαίνει ακόμη Και στους αυλόγυρους των εκκλησιών.

Πηγή: gossip-tv.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top